Home > Kijktip

Baby Reindeer

Het waargebeurde verhaal van een stalking, maar dan als ijzersterke dramaserie

Article header image
  • Netflix logo

Heel eventjes lijkt Baby Reindeer de zoveelste waargebeurde Netflix-docu over het slachtoffer van een doorgedraaide stalker. Maar dit keer wordt het verhaal verteld als dramaserie, met korte afleveringen die je bij de strot grijpen. Richard Gadd speelt een versie van zichzelf in de hoofdrol en Jessica Gunning is briljant als de vrouw die je laat raden hoeveel steekjes er precies bij haar loszitten. Verslavende kost en soms behoorlijk beklemmend.

Omdat Donny Dunn (Gadd) geen succes heeft als stand-upcomedian verdient hij de kost als barman in de lokale pub. Daar ontmoet hij Martha, een vrouw van middelbare leeftijd met wie hij een beetje medelijden heeft. Donny betrapt Martha op leugentjes en andere eigenaardigheden, maar de vrouw klampt zich aan hem vast en laat niet meer los. Donny moet constateren dat hij een stalker heeft, en wat voor een.

Baby Reindeer direct kijken / streamen

Baby Reindeer is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Baby Reindeer is een serie binnen de genres Biografie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Richard Gadd, Nava Mau en Jessica Gunning. De serie duurt 32 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.8. Direct Baby Reindeer kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Dit verhaal volgt de verwrongen relatie van schrijver en performer Richard Gadd met zijn vrouwelijke stalker en de impact die deze op hem heeft als hij uiteindelijk wordt gedwongen een diep, donker verborgen trauma onder ogen te zien.

Genre

Biografie - Drama

Lengte

±32m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Weronika Tofilska

Cast

Richard Gadd, Nava Mau, Jessica Gunning, Hugh Coles, Danny Kirrane, Chloe Driver