Home > Kijktip

3 Body Problem

De makers van Game of Thrones leverden een krachttoer voor de ware sf-liefhebber

Article header image
  • Netflix logo

Hoe verfilm je een van de beste sf-boeken van de 21ste eeuw, met een verhaal dat eeuwen duurt en zich uitstrekt over de hele kosmos én cyberspace? Game of Thrones-makers David Benioff en D. B. Weiss durfden het aan. Hun versie van Liu Cixins epische werk vraagt nogal wat van de kijker, maar voor de liefhebber is het een geweldige trip vol fascinerende ideeën. En zo is sciencefiction bedoeld.

Tijdens de Culturele Revolutie moet Ye Wenjie (Zine Tseng) toezien hoe haar vader wordt gedood. Er knakt iets in haar, en als ze jaren later de kans krijgt stuurt ze een radioboodschap de ruimte in die grote gevolgen krijgt. In het heden onderzoekt voormalig geheim agent Da Shi (Benedict Wong) een reeks mysterieuze zelfmoorden onder topwetenschappers.

3 Body Problem direct kijken / streamen

3 Body Problem is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. 3 Body Problem is een serie binnen de genres Sciencefiction, Fantasy, Avontuur en Drama. met in de hoofdrol o.a. Eve Ridley, Saamer Usmani en Sea Shimooka. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.5. Direct 3 Body Problem kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Tegen de achtergrond van de Chinese Culturele Revolutie zendt een geheim militair project signalen de ruimte in om contact te leggen met buitenaardse wezens. Een buitenaardse beschaving die op de rand van vernietiging staat, vangt het signaal op en is van plan de aarde binnen te vallen. Ondertussen beginnen zich op aarde verschillende kampen te vormen, die van plan zijn om óf de superieure wezens te verwelkomen en hen te helpen een wereld over te nemen die als corrupt wordt gezien, óf om tegen de invasie te vechten.

Genre

Sciencefiction - Fantasy - Avontuur - Drama

Lengte

±1u

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Derek Tsang Kwok-Cheung

Cast

Eve Ridley, Saamer Usmani, Sea Shimooka, Marlo Kelly, Liam Cunningham, Ben Schnetzer, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Zine Tseng, Alex Sharp, en meer...