Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (18 t/m 24 maart 2024)

Article header image

Netflix heeft de enorme sf-serie 3 Body Problem voor deze week geprogrammeerd. Hou je van lichamelijke inspanning, dan kun je kijken naar het tweede seizoen van Physical 100.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 18 maart 

Young Royals Forever

Special over de cast en crew van de populaire Zweedse serie, van de casting tot de laatste scène.

Dinsdag 19 maart

Forever Queens seizoen 2

Mexicaanse realityserie over de in Mexico zeer bekende showbusiness-iconen Lucía Méndez, Laura Zapata, Sylvia Pasquel en Lorena Herrera die zichzelf weer proberen opnieuw uit te vinden.

Dinsdag 19 maart 

Physical 100 seizoen 2

Net als in de eerste reeks bestaan de deelnemers uit mensen van alle leeftijden, seksen, en sport-achtergronden. Ze moeten allerlei zware fysieke opdrachten voltooien en degene die op het einde overblijft heeft volgens het programma het ideale lichaam. 

Woensdag 20 maart 

Homicide New York

In Homicide New York vertellen echte rechercheurs over echte zaken. Het gaat om dezelfde rechercheurs die over vijf verschillende zaken vertellen. En dat zijn natuurlijk geen lullige misdrijven maar het echte werk. Tussen de vijf zaken zitten een paar executies, een gruwelijke moord in Central Park en zelfs een vijfvoudige moord. 

Donderdag 21 maart 

3 Body Problem

Het verhaal van 3 Body Problem begint in de jaren 1960 bij Ye Wenjie, een Chinese astrofysicus wier vader is omgebracht tijdens de Culturele Revolutie. Ye's besluit om een boodschap de ruimte in te sturen heeft grote consequenties. Aliens ontvangen haar bericht en hebben weinig goeds in de zin. Gelukkig heeft de aarde enkele eeuwen om zich op hun komst voor te bereiden.

Vrijdag 22 maart 

Shirley

Het verhaal van het eerste zwarte congreslid, Shirley Chisholm en haar opzienbarende campagne namens de Democratische partij voor het presidentschap van de VS in 1972. Shirley wordt gespeeld door Regina King. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.