Home > Kijktip

Beverly Hills Cop: Axel F.

Een nostalgisch ererondje voor Eddie Murphy in de rol die hem een ster maakte

Article header image
  • Netflix logo

Veertig jaar na de eerste Beverly Hills Cop-film keert Eddie Murphy terug als Axel Foley, de rol die een Hollywoodster maakte van de komiek. Axel F speelt genadeloos in op de nostalgische gevoelens van een hele generatie filmkijkers, compleet met Foleys iconische jasje, een stoet aan bekende gezichten en herkauwde deuntjes uit de eerdere films. Gelukkig is de film niet alleen een herhaling van zetten: Murphy speelt dit keer ook een vaderrol, en dat geeft zijn personage een extra dimensie.

Als zijn dochter Jane wordt bedreigd en zijn oude vriend Rosewood verdwijnt, keert rechercheur Axel Foley uit Detroit maar weer eens terug naar Beverly Hills. Al snel maakt hij er weer een ouderwetse chaos van en heeft hij een hele sliert schurken achter zich aan. Foley praat zich behendig overal naar binnen en ontsnapt uit de meest benarde situaties, maar het repareren van de verstoorde relatie met zijn dochter is een veel grotere uitdaging.

Beverly Hills Cop: Axel F. direct kijken / streamen

Beverly Hills Cop: Axel F. is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Beverly Hills Cop: Axel F. is een film binnen de genres Actiekomedie, Misdaad, Komedie en Actie. met in de hoofdrol o.a. Eddie Murphy, Taylour Paige en Joseph Gordon-Levitt. De film duurt 1 uur 57 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct Beverly Hills Cop: Axel F. kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Rechercheur Axel Foley is weer actief in Beverly Hills. Nadat het leven van zijn dochter wordt bedreigd, werken zij en Foley samen met een nieuwe partner en oude vrienden Billy Rosewood en John Taggart om het vuur hoger te zetten en een samenzwering te ontdekken.

Genre

Actiekomedie - Misdaad - Komedie - Actie

Lengte

1u 57m

Releasejaar

2024

Regisseur

Mark Molloy

Cast

Eddie Murphy, Taylour Paige, Joseph Gordon-Levitt, Judge Reinhold, John Ashton, Paul Reiser, Bronson Pinchot, Kevin Bacon, James Preston Rogers, Giovannie Cruz, en meer...