Home > Artikel

Eddie Murphy blijft Netflix domineren

Article header image

De terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley is lang niet bij alle recensenten in de smaak gevallen, maar het publiek weet de comeback wel zeker te waarderen. Beverly Hills Cop: Axel F. staat stevig op nummer 1 in de Netflix Top 10.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Beverly Hills Cop: Axel F.  staat daarmee voor de tweede week op rij op de bovenste plek op Netflix met wereldwijd 22,2 miljoen views. En zo is de film aardig op weg om op de lijst van best bekeken Netflix-films aller tijden te komen.

A Family Affair

Op de tweede plek deze week staat de romantische komedie A Family Affair met 11,6 miljoen views, Paw Patrol: The Movie heeft er 4,7 miljoen.

Spermadonor

Bij de series deed het leuke Supacell het nog steeds goed met 7,1 miljoen views. The Man with 1000 Kids, over de Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer was goed voor 5,4 miljoen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.