Home > Artikel

Hoe zat het ook alweer met Beverly Hills Cop? Kevin Bacon geeft een recap

Article header image

Toen de eerste drie Beverly Hills Cop-films verschenen, renden we nog naar de videotheek om ze te huren. Best lang geleden dus. Nu het langverwachte vervolg Axel F op Netflix staat is een opfrisser over wat eraan voorafging geen overbodige luxe. Kevin Bacon helpt een handje!

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Beverly Hills Cop: Axel F speelt Kevin Bacon de rol van politiekapitein Grant. In een speciale video draait hij de klok terug naar 1984, het jaar dat de eerste Beverly Hills Cop-film in de bios kwam. Bacon vertelt over agent Axel Foley, het beroemde personage van Eddie Murphy, zijn politievrienden Rosewood en Taggart, en  enkele randpersonages uit de films. Heel handig, want bijna allemaal zijn ze weer van de partij in Axel F.  

Axel F

In Axel F keert agent Axel Foley opnieuw terug naar Beverly Hills, waar zijn dochter werkt als advocaat. Wanneer zij wordt bedreigd en Rosewood verdwijnt, gaat Foley achter de daders aan.  De hele film staat nu op Netflix, waar je ook de drie eerdere Beverly Hills Cop-films kunt vinden.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.