Home > Artikel

De leukste nieuwe films en series op Netflix in juli 2024

Article header image

Op Netflix is er gelukkig geen zomerstop dus als je niet van sport houdt, is er nog meer dan genoeg te zien op de streamingdiensten. De topper van deze maand is Beverly Hills Cop: Axel F. maar er komt nog veel meer langs deze maand.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 1 juli 

Beverly Hills Cop: Axel F.

Dit moet toch echt wel de klapper van deze zomer worden: agent Axel Foley, beter bekend als Eddie Murphy, keert na keert na 30 jaar terug naar Beverly Hills. Zijn dochter, die als openbaar aanklager in Beverly Hills werkt, heeft een doodsbedreiging gehad en vader en dochter ontdekken dat er een complot achter de bedreiging zit. Samen met agenten Rosewood en Taggart trekken ze ten strijde en Kevin Bacon doet ook mee.

Woensdag 3 juli 

The Man with 1000 Kids 

De Nederlandse spermadonor Jonathan Meijer kwam een jaar geleden in het nieuws omdat hij honderden kinderen over de hele wereld verwekt zou hebben. De driedelige docuserie The Man with 1000 kids onderzoekt de schimmige wereld van de vruchtbaarheidsindustrie. 

Donderdag 11 juli 

Vikings: Valhalla

In het tweede seizoen zagen we de beroemde Viking Leif Eriksson (Sam Corlett) en de Noorse prins Harald Sigurdson (Leo Suter) aan de poorten van Constantinopel staan. Zeven jaar later hebben ze ook daar, ver van huis, een reputatie als geweldige krijgslieden opgebouwd. Bij Leif begint het echter weer te kriebelen en hij maakt plannen voor grote avonturen, ver op de Atlantische Oceaan. Zijn zus Freydis is ondertussen de onbetwiste leider in Jomsborg, maar het oprukkende christendom bedreigt de vrede in dit laatste seizoen.

Vrijdag 12 juli op Netflix

Exploding Kittens

Exploding Kittens was zo populair als kaartspel dat Netflix besloot er een comedyserie in animatievorm van te maken. En daarin wordt god in de gedaante van een dikke kat naar de aarde gestuurd om daar orde op zaken te stellen bij de mensheid. GodCat komt terecht bij een disfunctioneel gezin waar hij als buurkat DevilCat blijkt te hebben. Het resultaat is het ultieme gevecht tussen goed en kwaad. Behalve dan dat God de hele tijd wordt afgeleid door een duif die in de tuin zit en DevilCat is ook al niet bij de les.

Dinsdag 16 juli 

Homicide: Los Angeles

Na de editie over New York is het nu de beurt aan rechercheurs en aanklagers in Los Angeles om herinneringen op te halen aan de meest indrukwekkende zaken waaraan ze ooit werkten. In deze reeks gaat het o.a. over de vervolging voor moord op platenbaas Phil Spector en de tragische moord op de jonge moeder Teresa Boudreaux, een zaak die meer dan 20 jaar onopgelost bleef. Vrienden en familie van de slachtoffers komen ook aan het woord. 

Donderdag 18 juli 

Cobra Kai seizoen 6

In het laatste seizoen moeten de leraren en studenten van de karateschool beslissen of ze zullen deelnemen aan de Sekai Taikai, het wereldkampioenschap karate. Alle bekende gezichten zijn weer van de partij en waarschijnlijk hebben de makers nog wel een paar verrassende personages voor je in petto.

Donderdag 25 juli 

The Decameron

Een groep rijke edelen en hun bedienden schuilen in een grote villa buiten Florence voor de pest die in 1348 door Europa raast. Om de tijd te doden vertellen ze om de beurt vermakelijke verhalen. Maar hoe langer het duurt, hoe onbeschaafder iedereen wordt (mede door drankmisbruik). En zo mondt het samenzijn uit in een strijd om te overleven. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.