Home > Kijktip

The Penguin

The Penguin heeft geen Batman nodig om te boeien

Article header image
  • HBO Max logo

In zijn film The Batman creëerde Matt Reeves een nieuw, grimmig universum voor de helden en schurken van Gotham City. De tv-serie The Penguin sluit daar perfect op aan. De sfeer is lekker duister en de vertolkingen zijn geweldig - met Colin Farrell onherkenbaar onder een dikke laag make-up - maar ook het verhaal is voortreffelijk en echt spannend. Bijfiguren als de moeder van The Penguin zorgen voor een extra dimensie.

Een week na de gebeurtenissen uit The Batman ziet Oz Cobb (Farrell), alias The Penguin, overal kansen. Terwijl de misdaadfamilies hun wonden likken ligt de drugshandel voor het oprapen. Samen met de jonge kruimeldief Victor zet Oz een gedurfd en niet erg doordacht plan in werking. Tegenover hem vindt hij Sofia (mooie rol van Cristin Milioti), de labiele dochter van de overleden gangsterbaas Carmine Falcone.

The Penguin direct kijken / streamen

The Penguin is te kijken/streamen op HBO Max logoHBO Max. The Penguin is een serie binnen de genres Misdaad, Fantasy en Drama. met in de hoofdrol o.a. Shohreh Aghdashloo, Rhenzy Feliz en Michael Kelly. De serie duurt 1 uur 06 minuten per aflevering . Direct The Penguin kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Na de gebeurtenissen in 'The Batman' probeert Oswald Cobblepot, ook bekend als The Penguin, de macht over de misdaadwereld in Gotham te grijpen.

Genre

Misdaad - Fantasy - Drama

Lengte

±1u 06m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Craig Zobel

Cast

Shohreh Aghdashloo, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Deirdre O'Connell, Cristin Milioti, Colin Farrell