Home > Artikel

The Penguin begint op HBO Max, maar komt er ooit een tweede seizoen?

Article header image

Colin Farrell maakte zijn debuut als The Penguin in de film The Batman en keert op vrijdag 20 september terug in een eigen tv-serie. Hierin gaat de acteur schuil onder een dikke laag make-up, en dat is hem niet zo goed bevallen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Voor een acteur als Colin Farrell is de rol van The Penguin een kans om zich eens helemaal uit te leven. Toch weet hij niet of hij ooit weer terugkeert als de megaschurk. Met een dik pak, een masker en een laag make-up die uren duurt om aan te brengen begon Farrell zichzelf een beetje te verliezen. "Begrijp me niet verkeerd, ik vond het fantastisch, maar het raakte me wel", vertelt de acteur aan Total Film. In onderstaande trailer zie je Farrell eerst zonder en dan met make-up.

The Penguin

"Op het eind was ik aan het schelden en klagen tegen iedereen die me maar wilde aanhoren over hoe klaar ik ermee was." Toen het werk er eenmaal opzat, was Farrell daar helemaal niet verdrietig om. "Ik dacht 'Ik wil dat f***ing pak en dat f***ing masker nooit meer aan'."

Seizoen twee?

Of dat betekent dat er nooit een tweede seizoen komt van The Penguin is nog even afwachten. In de video waarin Farrell samen met medespeler Cristin Milioti vragen van fans beantwoordt, lijkt hij in ieder geval weer een beetje opgevrolijkt. 

Het eerste seizoen van The Penguin begint op vrijdag 20 september met wekelijkse afleveringen op HBO Max. Totaal krijgt het seizoen acht afleveringen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.