Home > Artikel

Colin Farrell is The Penguin in de trailer voor een nieuwe serie uit de wereld van Batman

Article header image

De wereld van Batman kreeg in 2022 een frisse herstart met Robert Pattinson in de rol van de gemaskerde superdetective. De makers hebben grote plannen om die wereld verder uit te bouwen, te beginnen met de tv-serie The Penguin. Colin Farrell kruipt opnieuw in de oversized huid van de schurk, en in de gloednieuwe trailer zie je hoe dat eruitziet.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

The Penguin gaat verder waar de film ophield en laat zien hoe Oz Cobb van een kleine crimineel uitgroeit tot de onderwereldbaas van Gotham City. Door een dikke laag superrealistische make-up is hoofdrolspeler Colin Farrell onherkenbaar in zijn schurkenrol. Volgens de makers is het gehavende uiterlijk van Cobb gebaseerd op dat van de gevallen Hollywoodproducent Harvey Weistein en gewonde vogels.

The Penguin

Een andere belangrijke rol in de serie is voor Cristin Milioti (Palm Springs) als Sofia Falcone. Sofia is de dochter van de vermoorde maffiabaas Carmine Falcone. Na haar vrijlating uit het Arkham-gesticht staat ze te popelen om haar vaders imperium over te nemen, en dat botst natuurlijk met de plannen van The Penguin. Andere bekende gezichten in de nieuwe trailer zijn Michael Kelly (House of Cards) en Clancy Brown (The Shawshank Redemption) . 

Trailer

Dat de serie behoorlijk grimmig en gewelddadig wordt, zie je in onderstaande trailer die HBO heeft uitgebracht. Voor de eerste aflevering moet je nog even geduld hebben: die verschijnt op 20 september op HBO Max.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.