Home > Kijktip

Agatha All Along

Lekker malle onzin met de heksen van Marvel

Article header image
  • Disney+ logo

De makers van WandaVision vonden hun personage van buurvrouw Agnes - ofwel Agatha Harkness - zo leuk dat ze er een beetje verliefd op werden. Agatha moest een eigen serie krijgen, en zo gebeurde het. Agnes All Along zit vol bonte personages en is bij vlagen heel amusant, maar had wat meer vaart mogen hebben. Ook is het de vraag of dit nu echt de serie is waar de Marvel-fans op dit moment om zitten te springen.

Aan het einde van WandaVision belandt heks Agatha Harkness (Kathryn Hahn) in dezelfde situatie als Wanda Maximoff aan het begin van de serie: ze zit gevangen in het plaatsje Westview en weet niet meer wie ze is. Door de komst van een goth-tiener (Joe Locke) en oude vijand Rio Vidal (Aubrey Plaza) komt Agatha weer vrij. Ze besluit een heksenkring te verzamelen en een manier te zoeken om haar krachten te herstellen.

Agatha All Along direct kijken / streamen

Agatha All Along is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. Agatha All Along is een serie binnen de genres Avontuur, Actie en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Aubrey Plaza, Patti LuPone en Ali Ahn. De serie duurt 42 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct Agatha All Along kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Wanneer een nieuwe reeks tragedies de stad Westview treft, komt de beruchte Agatha Harkness in de problemen wanneer een verdachte tiener haar helpt te ontsnappen aan een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt als hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road.

Genre

Avontuur - Actie - Komedie

Lengte

±42m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 9 afleveringen 2024

Regisseur

Jac Schaeffer

Cast

Aubrey Plaza, Patti LuPone, Ali Ahn, Sasheer Zamata, Joe Locke, Kathryn Hahn