Home > Artikel

Dit moet je weten voor je begint aan de nieuwe Marvel-serie Agatha All Along

Article header image

Vanaf donderdag 19 september kun je op Disney+ kijken naar de nieuwste serie uit de wereld van Marvel. In Agatha All Along draait het om Agatha Harkness, de heks die wordt gespeeld door Kathryn Hahn. Omdat het al een tijdje geleden is dat we Agatha zagen, frissen we even je geheugen op.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Agatha Harkness maakte haar entree in de serie WandaVision uit 2021. Aanvankelijk leek ze gewoon Wanda's buurvrouw Agnes, maar net zoals Wanda niet zomaar een huisvrouw bleek te zijn, was Agnes in werkelijkheid ook iemand anders. Het duurde een hele poos, maar toen onthulden de makers dat Agnes een vermomming was van de machtige heks Agatha Harkness, een personage dat de Marvel-fans al kennen uit de strips.  

Agatha All Along

Terwijl Wanda zich in WandaVision ontpopte tot de Scarlet Witch en vervolgens een nieuw avontuur beleefde in de bioscoopfilm Dr. Strange in the Multiverse of Madness, werd Agatha beroofd van haar krachten. Zonder herinneringen aan wie ze in werkelijkheid is woont ze nog steeds in het slaperige Westview, Ohio. Daar treffen we haar aan in de eerste aflevering van Agatha All Along. Agatha is weer Agnes, en leidt een Mare of Easttown-achtig bestaan als tv-detective. Die wereld begint echter langzaam scheurtjes te vertonen als een mysterieuze FBI-agente ten tonele verschijnt. 

Afleveringen

De eerste twee afleveringen staan inmiddels voor je klaar op Disney+. De komende weken komt er steeds een aflevering bij. Naast Kathryn Hahn in de titelrol zie je Aubrey Plaza als Rio Vidal en Joe Locke (Heartstopper) als een goth-tiener zonder naam.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.