Home > Artikel

Marvel maakt Halloween extra spooky met Agatha All Along

Article header image

Als Moon Knight en Echo een eigen tv-serie krijgen van Marvel, waarom dan niet Agatha? Je weet wel, Agatha: de buurvrouw van Wanda, het alter ego van Scarlet Witch in WandaVision, drieënhalf jaar geleden. In de aanloop naar Halloween zorgt Agatha voor griezelige chaos op Disney+. De serie Agatha All Along heeft nu ook een trailer.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

We nemen het je niet kwalijk als je Agatha bent vergeten. Agatha was een bijpersonage in WandaVision, de eerste Marvel MCU-serie op Disney+. De makers waren zelf zo in hun nopjes met Wanda Maximoffs buurvrouw dat ze nu een eigen serie krijgt: Agatha All Along

Agatha All Along

In de Marvel-strips is Agatha Harkness een heks die het aan de stok krijgt met de Fantastic Four. Ook leert ze Wanda Maximoff haar magische krachten te gebruiken. In de serie WandaVision was Agatha lange tijd de onopvallende buurvrouw van Wanda, totdat tegen het einde van de serie met een liedje werd onthuld dat ze al die tijd eigenlijk de machtige heks Agatha Harkness was. Het liedje werd op social media zoveel gedeeld dat het Marvel een goed idee leek om Agatha haar eigen serie te geven. 

Heksenkring

In Agatha All Along weet Agatha Harkness, opnieuw gespeeld door Kathryn Hahn, te ontsnappen uit het plaatsje Westview, maar zonder haar magische krachten. Ze ontmoet een tiener (Joe Locke uit Heartstopper) met een obsessie voor heksen en samen besluiten ze een nieuwe heksenkring te vormen. Deze heksen worden gespeeld door onder anderen Aubrey Plaza, Patti Lupone, Ali Ahn en Sasheen Amata, 

Halloween

De eerste twee afleveringen van Agatha All Along staan op 19 september op Disney+. Daarna loopt de luchtige Marvel-serie door met wekelijks een nieuwe aflevering. Het slot zie je op 6 november, een week na Halloween.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.