Home > Kijktip

Disclaimer

Cate Blanchett is een vrouw in het nauw in knap gemaakte psychologische thriller

Article header image
  • Apple TV+ logo

Regisseur Alfonso Cuarón (Gravity, Roma) bewerkte het boek Disclaimer van Renée Knight zelf tot een psychologische thrillerserie met in de hoofdrollen een stel geweldige acteurs: Cate Blanchett en Kevin Kline. Het verhaal ontwikkelt zich langs verschillende perspectieven en tijdlijnen, maar wordt heel vakkundig verteld zodat alles glashelder blijft. Toch kan al die klasse - ook het camerawerk is briljant - niet verhullen dat de basis een pulpromannetje is.

Bekroond documentairemaker Catherine Ravenscroft (Blanchett) leidt een luxe en rijk leven met haar snobistische man Robert (Sacha Baron Cohen), hoofd van een NGO. Met hun zoon Nicholas (Kodi Smit-McPhee) hebben ze geen beste band. Dan komt Catherines leven volledig op z'n kop te staan als ze van een anonieme afzender een roman ontvangt over de misstappen van een jonge vrouw. Er is geen vergissing mogelijk: dit boek gaat over haar. Maar wie is de afzender, en waarom heeft deze het op haar voorzien?

Disclaimer direct kijken / streamen

Disclaimer is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Disclaimer is een serie binnen de genres Thriller en Drama. met in de hoofdrol o.a. Adam El Hagar, Youssef Kerkour en Whitney Kehinde. Direct Disclaimer kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Als een intrigerend boek op het nachtkastje van een journalist belandt die carrière heeft gemaakt met het onthullen van andermans overtredingen, ontdekt ze met afschuw dat ze de spil is in een lang verborgen verhaal dat haar diepste geheim onthult.

Genre

Thriller - Drama

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 7 afleveringen 2024

Regisseur

Alfonso Cuarón

Cast

Adam El Hagar, Youssef Kerkour, Whitney Kehinde, Leila George, Louis Partridge, Sacha Baron Cohen, Jung Ho-yeon, Kodi Smit-McPhee, Kevin Kline, Lesley Manville, en meer...