Home > Kijktip

Trigger Warning

Deze actiefilm kijk je maar om één reden, en dat is Jessica Alba

Article header image
  • Netflix logo

Acht jaar na haar vorige filmrol - ze had belangrijker dingen te doen - keert Jessica Alba terug in deze actiefilm van Netflix. Eigenlijk is ze meteen de enige reden om te kijken, want het verhaal hangt van toevalligheden aan elkaar, tart elke logica en is uiterst voorspelbaar. Alba baant zich echter net zo behendig door de slecht geschreven dialogen als door het woud van gespierde en bewapende vijanden op haar pad, en daar moet je toch bewondering voor hebben.

Als de taaie elite-soldaat Parker (Alba) hoort dat haar vader is overleden door een instorting in een mijn, keert ze terug naar het plaatsje waar ze opgroeide. Al snel krijgt ze de indruk krijgt dat de dood van haar vader helemaal geen ongeluk was. Tegelijkertijd is het overduidelijk dat er geavanceerde wapens van de lokale legerbasis worden verhandeld. Parker past de puzzelstukjes in elkaar en begint een gevaarlijke missie voor gerechtigheid, met veel vuurwapens, messen en bruut geweld.

Trigger Warning direct kijken / streamen

Trigger Warning is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Trigger Warning is een film binnen de genres Actie en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Jessica Alba, Anthony Michael Hall en Tone Bell. De film duurt 1 uur 46 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 4.6. Direct Trigger Warning kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze film

Een getraumatiseerde veteraan erft de bar van haar grootvader en wordt geconfronteerd met een moreel dilemma nadat zij de waarheid achter zijn dood heeft ontdekt.

Genre

Actie - Thriller

Lengte

1u 46m

Releasejaar

2024

Regisseur

Mouly Surya

Cast

Jessica Alba, Anthony Michael Hall, Tone Bell, Mark Webber, Jake Weary, Gabriel Basso, Kaiwi Lyman, Hari Dhillon, Alejandro De Hoyos, Nadiv Molcho, en meer...