Home > Artikel

Jessica Alba schiet in actie in de nieuwe Netflix-film Trigger Warning

Article header image

Het is vijf jaar geleden dat Jessica Alba voor het laatst in een film te zien was. Gelukkig heeft Netflix haar weten te strikken voor een hoofdrol in de actiefilm Trigger Warning, waarvan nu ook een trailer is verschenen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In Trigger Warning speelt Jessica Alba (Honey, Sin City) de taaie ex-commando Parker, die na de plotselinge dood van haar vader zijn bar overneemt. Ze krijgt te maken met een gewelddadige bende die het plaatsje onder druk zet, en dat kan Parker natuurlijk niet over haar kant laten gaan. 

Trigger Warning

De film wordt wel omschreven als een vrouwelijke kruising tussen First Blood en John Wick, wat misschien een manier is om te zeggen dat het verhaal niet bijster origineel is. De film zal het hoe dan ook vooral moeten hebben van de hoofdrol van Alba, die in het verleden regelmatig te vinden was in de lijstjes van aantrekkelijkste Hollywoodsterren, meest sexy actrices, begerenswaardigste vrouwen en mooiste beroemdheden op elke leeftijd.

Trailer

Als je na onderstaande trailer trek krijgt in meer, dan zul je even geduld moeten hebben. Trigger Warning verschijnt op 21 juni op Netflix.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.