Home > Kijktip

A Man in Full

Genieten met de ondergang van een blaaskaak

Article header image
  • Netflix logo

Deze miniserie naar het boek van de Amerikaanse auteur en journalist Tom Wolfe is een aanrader voor de liefhebbers van Succession. Grote zakenmensen met nog grotere ego's komen op een spectaculaire manier in botsing, en dat gaat gepaard met gepeperde dialogen en vlammend acteerwerk. Jeff Daniels is machtig in de hoofdrol, en daarnaast zien we onder anderen Diane Lane, Lucy Liu en William Jackson Harper (The Good Place).

Onroerendgoedmakelaar Charlie Croker (Daniels) is een machtig man in de high society van Atlanta. Dan vindt de bank het tijd dat hij zijn geleende miljoenen terugbetaalt en stevent hij plotseling af op een faillissement. Crokers relaties proberen niet te worden meegesleept in zijn val, of er zoveel mogelijk van te profiteren. Advocaat Roger White (Aml Ameen) moet ondertussen Crokers vuile klussen opknappen.

A Man in Full direct kijken / streamen

A Man in Full is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. A Man in Full is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Shanita Wilburn, Nathan Rudd en L. Warren Young. De serie duurt 43 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.5. Direct A Man in Full kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een vastgoedmagnaat uit Atlanta met meedogenloze vijanden gaat plotseling failliet en moet zijn weg terug naar de top zien te vinden wanneer zijn imperium af begint te brokkelen.

Genre

Drama

Lengte

±43m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 6 afleveringen 2024

Regisseur

Regina King

Cast

Shanita Wilburn, Nathan Rudd, L. Warren Young, Josh Pais, Jon Michael Hill, Jeff Daniels, Evan Roe, Bill Camp, Aml Ameen