Home > Artikel

Jeff Daniels en Lucy Liu spelen de hoofdrol in de Netflix-miniserie A Man in Full

Article header image

De namen die te maken hebben met de nieuwe Netflix-serie A Man in Full zijn zo indrukwekkend dat de serie wel goed moet zijn.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Seriekoning David E. Kelley maakte de serie naar een roman van Thomas Wolfe en Jeff Daniels, Lucy Liu en Diane Lane spelen de hoofdrollen. Moeten we nog meer zeggen?

Jeff Daniels

Nou, vooruit. Daniels speelt de keiharde vastgoedmagnaat Charlie Croker uit Atlanta, die failliet gaat. Hij moet er alles aan doen om zijn imperium te verdedigen tegen de aasgieren die willen profiteren van zijn val. Diane speelt de rol van zijn ex-vrouw Martha. En ook zij vormt een bedreiging voor Charlie. Lucy Liu is Joyce, de oprichter van een succesvolle schoonheidskliniek. 

David E. Kelley

David E. Kelley is de schrijver, regisseur en showrunner van de series en hij heeft al heel veel successeries op zijn naam staan: Van Ally McBeal tot Big Little Lies, Anatomy of a Scandal en The Lincoln Lawyer, de lijst is schier oneindig. 

2 mei

Jeff Daniels is een prima acteur die o.a. bekend is van Dumb and Dumber, The Newsroom, The Martian en Godless.

A Man in Full bestaat uit zes afleveringen en de serie staat vanaf 2 mei op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.