Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix (29 april t/m 5 mei 2024)

Article header image

Waarschijnlijk ondervinden we nu de naweeën van de schrijvers- en acteursstaking van afgelopen zomer, want het aantal nieuwe titels is heel karig deze week. Toch zijn er nog wel een paar hoogtepunten te vinden.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 29 april 

Honeymoonish

Koeweitse film waarin twee pasgetrouwden op huwelijksreis ontdekken dat ze in bijna elk opzicht verschillend zijn - maar kunnen deze tegenpolen elkaar aantrekken?

Dinsdag 30 april 

Fiasco 

Zevendelige Franse satire op de filmwereld waarin Raphaël Valande zijn eerste speelfilm gaat regisseren, een historisch epos als eerbetoon aan zijn grootmoeder, een heldhaftige verzetsstrijdster. Maar het filmen draait uit op een fiasco, niet in de minste plaats omdat er een saboteur op de set rondloopt.  

Donderdag 2 mei

Secrets of the Neanderthals

Documentaire over de geheimen rond de Neanderthalers. Wat vertellen de fossiele resten ons over hun leven en waardoor zijn ze verdwenen? Acteur Patrick Stewart verzorgt de voice over. 

Donderdag 2 mei

A Man in Full

Jeff Daniels speelt in deze serie van David E. Kelley de keiharde vastgoedmagnaat Charlie Croker uit Atlanta, die failliet gaat. Hij moet er alles aan doen om zijn imperium te verdedigen tegen de aasgieren die willen profiteren van zijn val. Diane Lane speelt de rol van zijn ex-vrouw Martha. En ook zij vormt een bedreiging voor Charlie. Lucy Liu is Joyce, de oprichter van een succesvolle schoonheidskliniek. A Man in Full is een verfilming van een roman van Tom Wolfe. 

Donderdag 2 mei

Beautiful Rebel

De Italiaanse zangeres Gianna Nannini werd eind jaren tachtig wereldberoemd met het nummer I Maschi. Overal, behalve gek genoeg in Nederland. Toch krijgt ze een biopic van Netflix. Haar zwangerschap leverde haar een cover van het tijdschrift Vanity Fair op. Ze stond op de foto met dikke buik en een t-shirt met het opschrift God is een vrouw.

Vrijdag 3 mei 

Unfrosted

Nooit eerder speelde komiek Jerry Seinfeld de hoofdrol in een film. Maar in het door hemzelf bedachte en geregisseerde Unfrosted, doet hij dat wel en hij verzamelde een totale sterrencast om zich heen. Unfrosted gaat over de uitvinding van een bij ons onbekend fenomeen, pop-tarts. Twee platte, rechthoekige dikke koeken van kruimeldeeg gevuld met een zoete vulling die Amerikanen het liefst warm eten. Naast Jerry Seinfeld spelen ook Melissa McCarthy, Amy Schumer, Hugh Grant, Christian Slater, Bill Burr, Daniel Levy en James Marsden mee. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.