Home > Kijktip

Presumed Innocent

Jake Gyllenhaal zit in het nauw in deze spannende misdaadthrillerserie

Article header image
  • Apple TV+ logo

In 1990 werd Scott Turows misdaadthriller Presumed Innocent al eens verfilmd met Alan J. Pakula (All the President's Men) op de regisseursstoel en Harrison Ford in de hoofdrol. Prima film, maar vrij makkelijk te vergeten. Dat is niet erg, want het betekent dat je deze nieuwe serie naar hetzelfde boek weer helemaal blanco kunt gaan kijken. Alleen al de vertolkingen van krachtpatsers als Jake Gyllenhaal, Bill Camp en Peter Sarsgaard maken hem de moeite waard.

Openbaar aanklager Rusty Sabich (Gyllenhaal) krijgt slecht nieuws: zijn collega Carolyn is vastgebonden en vermoord aangetroffen. Wat het nieuws vooral zo slecht maakt is dat Rusty en Carolyn een affaire hadden die pas onlangs is stukgelopen. Het maakt hem hoofdverdachte in de zaak. Terwijl Rusty's huwelijk op springen staat onderzoekt hij de overeenkomsten tussen Carolyns dood en een van haar eerdere rechtszaken.

Presumed Innocent direct kijken / streamen

Presumed Innocent is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Presumed Innocent is een serie binnen de genres Misdaad, Mysterie en Drama. met in de hoofdrol o.a. Kingston Rumi Southwick, Matthew Alan en Nana Mensah. De serie duurt 45 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.7. Direct Presumed Innocent kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Na een gruwelijke moord is een advocatenkantoor in Chicago in rep en roer als een van hen verdacht wordt van de misdaad. De aangeklaagde vecht om zijn gezin bijeen te houden.

Genre

Misdaad - Mysterie - Drama

Lengte

±45m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Anne Sewitsky

Cast

Kingston Rumi Southwick, Matthew Alan, Nana Mensah, Chase Infiniti, Lily Rabe, O.T. Fagbenle, Peter Sarsgaard, Renate Reinsve, Elizabeth Marvel, Bill Camp, en meer...