Home > Artikel

De trailer van Presumed Innocent ziet er verdraaid goed uit

Article header image

Als we ergens zin in hebben, is het wel in de serie Presumed Innocent, niet in het minst omdat Jake Gyllenhaal de hoofdrol speelt. En nu kunnen we voor het eerst bekijken hoe dat eruit ziet want Apple TV+ heeft de trailer online gezet.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Eerlijk is eerlijk, de trailer belooft veel moois. Rusty Sabich (Gyllenhaal) zegt heel vaak 'I did not kill her' in de trailer. Met die 'her' bedoelt hij zijn collega Carolyn (Renate Reinsve) met wie hij een affaire had. 

Schuldig of niet?

En het wordt nog wat duisterder want even later bekent Rusty dat hij Carolyn stalkte. En dat terwijl hij thuis een gezin had. Rusty weet zeker dat hij de nummer 1 verdachte in de moord is en moet alles op alles zetten om zijn onschuld aan te tonen. Of heeft hij het wel gedaan?

David E. Kelley

De serie is gebaseerd op het boek van Scott Turow en werd in 1990 al eens verfilmd met Harrison Ford in de hoofdrol. Presumed Innocent is ook nog eens de allereerste tv-serie ooit waarin Jake Gyllenhaal speelt. De maker is David E. Kelley, een man die veel hits maar ook aardig wat slechte series op zijn naam heeft staan. Wij denken dat Presumed Innocent in het eerste rijtje terecht gaat komen. 

12 juni

De eerste twee afleveringen staan op 12 juni op Apple TV+, daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.