Home > Kijktip

Sugar

Gaat erin als verrukkelijke zoete koek

Article header image
  • Apple TV+ logo

De serie Sugar is een hele fijne ode aan de film noirs van de jaren veertig en vijftig. Leuk is dat er regelmatig scènes uit die films voorbijkomen. En ook verder ziet de serie, met een hele coole en charmante Colin Farrell in de hoofdrol, eruit om op te vreten. Tegen het einde verrassen de makers met een enorme plottwist. Of die geslaagd is, moet ieder voor zich beslissen.

John Sugar (Colin Farrell) is goed geklede privé-detective met als specialiteit vermiste mensen opsporen. Zijn nieuwste opdracht komt van de beroemde filmproducent Jonathan Siegel wiens 25-jarige kleindochter Oliva van de aardbodem is verdwenen. Sugar gaat op zoek en krijgt daarbij te maken met veel tegenwerking. Niet alleen van een stel criminelen maar ook van de familie van Olivia. En Sugar draagt ook nog een groot geheim bij zich.

Sugar direct kijken / streamen

Sugar is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Sugar is een serie binnen het genre Drama. met in de hoofdrol o.a. Sydney Chandler, Nate Corddry en Miguel Sandoval. De serie duurt 49 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.4. Direct Sugar kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een geheimzinnige privédetective voert een eigen mentale strijd tijdens een onderzoek naar de verdwijning van de geliefde kleindochter van een Hollywood-producent.

Genre

Drama

Lengte

±49m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 8 afleveringen 2024

Regisseur

Fernando Meirelles

Cast

Sydney Chandler, Nate Corddry, Miguel Sandoval, Lindsay Pulsipher, Kirby, Jason Butler Harner, Elizabeth Anweis, Colin Farrell, Amy Ryan, Alex Hernandez, en meer...