Home > Artikel

Turbo Review: Colin Farrell is ongelooflijk cool in de serie Sugar

Article header image

Een Apple TV+-serie waarin Colin Farrell als privé-detective in een strak pak in zijn Corvette door het immer zonnige Los Angeles rijdt. Meer is eigenlijk niet nodig voor een goede serie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het Verhaal
John Sugar (Colin Farrell) heeft als privé-detective maar één specialiteit, hij spoort vermiste mensen op. Zijn nieuwste opdracht komt van de beroemde filmproducent Jonathan Siegel wiens 25-jarige kleindochter Oliva van de aardbodem is verdwenen. Sugar gaat op zoek en krijgt daarbij te maken met veel tegenwerking. Niet alleen van een stel criminelen maar ook van de familie van Olivia. Bovendien gaat het niet heel erg goed met de gezondheid van Sugar en dat heeft alles te maken met een geheim dat hij bij zich draagt. 

Oordeel
Colin Farrell is geknipt voor de rol van John Sugar, de über coole speurder, die liever geen geweld gebruikt, maar het ook niet schuwt, die altijd gekleed gaat in een onberispelijk pak en gek is op Hollywoodfilms uit de jaren veertig en vijftig. De hele serie is een ode aan de film noir en zit vol met korte fragmenten uit films met Humprey Bogart, Jimmy Stewart en meer helden uit die tijd, op een manier zoals we niet eerder zagen. Dit alles was al meer dan genoeg voor een geweldige serie, maar de makers wilden meer en bouwden een twist in. Of die geslaagd is of niet, moet iedereen maar voor zich bepalen. 

Sterren

4 van de 5

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.