Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Disney+, Apple TV+, Prime Video en SkyShowtime (2 t/m 8 april 2024)

Article header image

Er valt meer dan genoeg te kijken deze week. Wij raden je nu alvast Sugar, Boat Story en Ripley aan. Heel veel plezier!

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Maandag 1 april 

Vanderpump Villa op Disney+

Documentaire waarin het personeel van Lisa Vanderpump wordt gevolgd tijdens hun werk, verblijf en vrije tijd op het exclusieve Franse landgoed Chateau Rosabelle.

Maandag 1 april 

Sex and the City seizoen 1 t/m 6 op Netflix

Legendarische serie over de New Yorkse columniste Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), de onbeschaamde Samantha (Kim Catrall), advocate Miranda (Cynthia Nixon) en de tuttige Charlotte (Kristin Davis). De dames beleven hilarische seksavonturen, krijgen relaties, slepen zich door break-ups, dragen geweldige schoenen en hebben een geweldige vriendschap. 

Maandag 1 april 

Sherlock seizoen 1 t/m 4 op Netflix 

Benedict Cumberbatch zette vanaf 2010 vier seizoenen lang heel succesvol een moderne versie van Sherlock Holmes neer. Martin Freeman speelde zijn trouwe  metgezel John Watson. 

Maandag 1 april 

From op Netflix

Serie waarin Jim en Tabitha Matthews tijdens een roadtrip met hun twee kinderen stranden in een spookachtig stadje waaruit het onmogelijk lijkt te ontsnappen. Terwijl ze naar een uitweg zoeken, krijgen Jim en Tabitha  te maken met angstaanjagende wezens die verschijnen als de zon ondergaat.

Woensdag 3 april 

Wish op Disney+

In het koninkrijk Rosas regeert koning Magnifico. Hij kan wensen in vervulling laten gaan, maar is die koning zo zuiver op de graat? Dat zoekt de idealistische Asha uit. 

Woensdag 3 april 

Loot seizoen 2 op Apple TV+ 

Comedyserie met Molly Wells (Maya Rudolph) in de hoofdrol. In het nieuwe seizoen is ze vastbesloten om zich volledig te concentreren op haar filantropische verplichtingen, terwijl ze strikt celibatair blijft. Haar toegewijde assistent, Nicholas blijft standvastig aan haar zijde.

Woensdag 3 april 

Files of the Unexplained op Netflix

Documentaireserie over onverklaarbare mysteries, van griezelige ontmoetingen tot angstaanjagende verdwijningen en van klassieke alien-ontvoeringen tot afgesneden voeten die aanspoelen aan de kust. 

Woensdag 3 april 

Crime Scene Berlin: Nightlife Killer op Netflix

In de Crime Scene-serie onderzoekt documentairemaker Joe Berlinger (die eerder Jeffrey Epstein: Filthy Rich maakte) verdachte zaken. Hij filmde voor Netflix al een docu over de dood van Elisa Lam in het Cecil Hotel en eentje over Richard Cottingham, een seriemoordenaar uit de jaren zeventig. Dit keer gaat Berlinger internationaal. Hij onderzoekt de dood van drie mannen die in 2012 in het nachtleven van Berlijn werden vermoord. 

Donderdag 4 april 

Ripley op Netflix 

Tom Ripley is een oplichter die rondscharrelt in het New York van begin jaren 60. Hij wordt door een rijke zakenman ingehuurd om naar Italië te reizen met als doel diens zwervende zoon Dickie Greenleaf (Johnny Flynn) ervan te overtuigen naar huis terug te keren. Maar Tom heeft hele andere plannen. De hele serie is in zwart-wit. 

Donderdag 4 april 

Crooks op Netflix

Duitse serie waarin ex-crimineel Charly wordt gedwongen een kluis te kraken waarin een waardevolle munt ligt opgeborgen. Maar de diefstal loopt in de soep en Charly en chauffeur Joseph slaan op de vlucht. Het duo wordt achtervolgd door bendes uit Berlijn, Wenen en Marseille. 

Donderdag 4 april 

One True Loves op Netflix

Vier jaar nadat haar man Jesse vermist raakte na een helikopterongeluk, staat Emma op het punt van trouwen met haar nieuwe vriend Sam. Maar dan blijkt in dit romantische drama dat Jesse toch nog in leven is. Wat moet Emma doen? 

Vrijdag 5 april 

Sugar op Apple TV+

John Sugar (Colin Farrell) heeft als privé-detective maar één specialiteit, hij spoort vermiste mensen op. Zijn nieuwste opdracht komt van de beroemde filmproducent Jonathan Siegel wiens 25-jarige kleindochter Oliva van de aardbodem is verdwenen. Sugar gaat op zoek en krijgt daarbij te maken met veel tegenwerking. Niet alleen van een stel criminelen maar ook van de familie van Olivia. Bovendien gaat het niet heel erg goed met de gezondheid van Sugar en dat heeft alles te maken met een geheim dat hij bij zich draagt. 

Vrijdag 5 april 

Boat Story op SkyShowtime

Twee vreemdelingen stuiten op een lading cocaïne. De twee besluiten het spul te verdelen en verkopen. Maar zoals we inmiddels wel weten, na talloze films en series over dit onderwerp, gaat dat hartstikke mis. Ze krijgen te maken met de politie, gemaskerde huurmoordenaars en een gangster in het pak die bekend staat als 'The Tailor'.

Vrijdag 5 april 

Star Trek: Discovery seizoen 5 op SkyShowtime

Michael Burnham en haar bemanning gaan op zoek naar een geheimzinnige kracht die destructief zou kunnen zijn. Bepaalde groeperingen blijken hier ook naar op zoek te zijn, en en die hebben niet het beste met iedereen voor. 

Vrijdag 5 april 

Scoop op Netflix 

In 2019 gaf prins Andrew een interview BBC Newsnight dat later werd betiteld als 'een van de meest verbazingwekkende interviews ooit' en 'rampzalig en buitengewoon pijnlijk'. Het interview ging over de banden van de prins met Jeffrey Epstein en over de seks die Andrew in 2001 zou hebben gehad met de toen 17-jarige Virginia Giuffre, een vermeende seksslaaf van Epstein. Daarna zou het nooit meer goed komen met Andrew. 

Vrijdag 5 april 

The Antisocial Network: Memes to Mayhem op Netflix

Memes zijn meestal onschuldig, maar soms ook niet. Deze docu gaat over de impact van memes, die leidden tot groepen als QAnon en de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021. In de film komen jongeren aan het woord die uit verveling hun toevlucht zochten op 4chan, - waar veel van die memes ontstonden- , en betrokken raakten bij allerlei grote misdrijven.

Vrijdag 5 april 

Parasyte: The Grey op Netflix

Zuid-Koreaanse serie waarin buitenaardse parasieten naar de aarde komen waar ze menselijke lichamen overnemen en dat gebeurt niet op de meest vriendelijke manier. De piepkleine parasieten kruipen in oren van mensen die slapen, eten vervolgens hun hoofd op en veranderen dan zelf in dat hoofd. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.