Home > Kijktip

Avatar: The Last Airbender (2024)

Spectaculaire liveaction versie van de geliefde animatieserie

Article header image
  • Netflix logo

Na de verguisde poging van M. Night Shyamalan uit 2010 is deze Netflix-serie er prima in geslaagde om de Nickelodeon-serie tot leven te brengen met echte acteurs. De mooie special effects en vechtscènes compenseren voor het soms matige acteren van de jonge spelers. Een spannend avontuur voor jonge kijkers, maar ook leuk voor jongvolwassenen die vroeger de animatieserie hebben gevolgd.

De jonge Aang is de reïncarnatie van de Avatar, de enige die de vier landen van Aarde, Vuur, Water en Lucht in balans kan brengen. Na een winterslaap van honderd jaar begint hij samen met zijn vrienden Katara, Sokka en Appa - een vliegende reuzenbuffel met zes poten en een beverstaart - aan zijn missie. Daarbij vindt hij vele vijanden op zijn pad.

Avatar: The Last Airbender (2024) direct kijken / streamen

Avatar: The Last Airbender (2024) is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Avatar: The Last Airbender (2024) is een serie binnen de genres Actie, Avontuur en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Casey Camp-Horinek, Yvonne Chapman en Maria Zhang. De serie duurt 1 uur 03 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 7.2. Direct Avatar: The Last Airbender (2024) kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een Aziatische, door oorlog verscheurde wereld kunnen bepaalde mensen een van de vier klassieke elementen 'buigen': water, aarde, vuur of lucht. Aang is de Avatar, de enige die alle elementen kan buigen, en is voorbestemd om vrede in de wereld te brengen vanuit de Vuurnatie. Met zijn nieuwe metgezellen Katara en Sokka gaat Aang op pad om de elementen onder de knie te krijgen, terwijl hij wordt achtervolgd door de verbannen Vuurnatieprins Zuko, die zijn eer probeert te herwinnen door de Avatar gevangen te nemen.

Genre

Actie - Avontuur - Komedie

Lengte

±1u 03m

Releasejaar

2024

Seizoenen

1 10 afleveringen 2024

Regisseur

Michael Goi

Cast

Casey Camp-Horinek, Yvonne Chapman, Maria Zhang, Tamlyn Tomita, Elizabeth Yu, Ken Leung, Lim Kay Siu, Paul Sun-Hyung Lee, Daniel Dae Kim, Dallas Liu, en meer...