Home > Artikel

De trailer van de Netflix live-action versie van Avatar: The Last Airbender ziet er geweldig uit

Article header image

De trailer van de nieuwe Netflix-serie Avatar: The Last Airbender ziet er spectaculair uit en zit vol met actie.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De remake van de bekende tekenfilmserie gaat over de jonge Avatar Aang die Water, Aarde, Vuur en Lucht, leert te beheersen. 

Alle hoop verloren

Die naties leefden ooit in harmonie, met de Avatar, meester van alle vier de elementen, die de vrede tussen hen bewaarde. Maar alles veranderde toen de Vuurnatie de Luchtnomaden uitroeide: de eerste stap van de Vuurmeesters om de wereld te veroveren. Nu de huidige incarnatie van de Avatar zich nog steeds niet heeft vertoond, heeft de wereld alle hoop verloren.

Aang

Die hoop komt toch terug wanneer Aang (Gordon Cormier), een jonge Air Nomad - en de laatste van zijn soort - ontwaakt om zijn rechtmatige plaats als de volgende Avatar in te nemen.

Sokka en Katara

Samen met zijn nieuwe vrienden Sokka (Ian Ousley) en Katara (Kiawentiio), broers en zussen en leden van de Southern Water Tribe, begint Aang aan een zoektocht vol actie om de wereld te redden en terug te vechten tegen de angstaanjagende aanval van Vuurheer Ozai. 

15 miljoen

De eerste beelden zien er waarschijnlijk zo uit omdat de serie per aflevering 15 miljoen dollar kost. En die zijn op het eerste gezicht goed besteed. 

Alle acht afleveringen van Avatar: The Last Airbender verschijnen op 22 februari op Netflix. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.