Home > Artikel

Avatar: The Last Airbender is zo'n hit dat Netflix meerdere seizoenen aankondigt

Article header image

Avatar: The Last Airbender werd in de eerste 11 dagen op Netflix 41,1 miljoen bekeken en de serie stond nummer 1 in 76 landen. Best aardig, vandaar dat er nog meer afleveringen komen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

En niet zo'n beetje ook. Netflix heeft zoveel vertrouwen in de jeugdserie Avatar: The Last Airbender dat het twee nieuwe seizoenen van de serie aankondigt over de talentvolle jongeman.

Water, aarde, vuur en lucht

Voor wie dat hele Avatar: The Last Airbender niet zoveel zegt, de serie gaat over Aang die de moeilijke taak heeft om de vier naties, water, aarde, vuur en lucht met elkaar te verenigen. Aang is nu nog een klein ventje, maar hij moet een almachtige Avatar worden.

Sokka en Katara

Daarvoor gaat hij met zijn vrienden Sokka en Katara en leden van de Southern Water Tribe in de aanval tegen allerlei vijanden. 

Releasedatum

Wanneer de volgende seizoenen van Avatar: The Last Airbender op Netflix zullen verschijnen is nog niet bekend, maar reken op 2025 en 2026. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.