Home > Kijktip

The Bear

Uit de keuken van het beste restaurant van Chicago wil je nooit meer weg

Article header image
  • Disney+ logo

De hectiek van een restaurantkeuken grijpt je naar de strot in deze serie, die je als kijker geen moment rust gunt. Ondanks hun scherpe kantjes palmen de goed uitgewerkte personages je uiteindelijk helemaal in. Het tweede seizoen is wat meer feelgood - maar pakt halverwege uit met een verpletterende kerstaflevering - en in het derde gaat hoofdpersoon Carmy door een crisis die hem er niet leuker op maakt.

Carmy Berzatto werkte voor een sterrenrestaurant, maar keert terug naar Chicago om de noodlijdende sandwichzaak van zijn familie te runnen. De zelfmoord van zijn broer hangt als een schaduw over hem heen. Er is echter geen tijd voor sentimentaliteit, want er moet gekookt worden en elke seconde telt! Ook blijft Carmy dromen van zijn eigen toprestaurant, maar heeft hij dat wel in zich?

The Bear direct kijken / streamen

The Bear is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. The Bear is een serie binnen de genres Drama en Komedie. met in de hoofdrol o.a. Liza Colón-Zayas, Lionel Boyce en Jeremy Allen White. De serie duurt 28 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.6. Direct The Bear kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Carmen “Carmy” Berzatto is een jonge kok die uit de wereld van 'fine dining' komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: 'The Original Beef of Chicagoland'. Dit is een compleet andere wereld dan die hij gewend is, en Carmy moet balanceren om zijn nieuwe werkelijkheid te kunnen overzien: die van het eigenaarschap van een klein bedrijf, met een staf met een harde eigen wil.

Genre

Drama - Komedie

Lengte

±28m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022
2 10 afleveringen 2023
3 10 afleveringen 2024

Regisseur

Christopher Storer

Cast

Liza Colón-Zayas, Lionel Boyce, Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Richard Esteras, Oliver Platt, Matty Matheson, Jose M. Cervantes, en meer...