Home > Artikel

Vandaag op Disney+: het volledige seizoen 2 van The Bear

Article header image

Het tweede seizoen van The Bear doet niet onder voor het eerste. Dit is tv om je vingers bij af te likken!

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het eerste seizoen van The Bear kreeg dertien Emmy-nominaties. Maar liefst vijf castleden maken kans op zo'n prestigieuze tv-prijs. Is dat nog te toppen? Zeker wel, want het tweede seizoen is misschien nog wel beter dan het eerste. Alle afleveringen zie je nu op Disney+. 

The Bear

Nadat Carmy Berzatto (Jeremy Allen White) in het eerste seizoen de noodlijdende zaak van zijn familie overnam, legt hij dit keer de lat nog hoger. De broodjeszaak moet een toprestaurant worden en dat vereist de volledige inzet van iedereen. Ondertussen hangt de dood van zijn oudere broer Mikey (Jon Bernthal) nog als een schaduw over hem heen.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van The Bear neemt de tijd om enkele personages wat meer achtergrond te geven.  Zo zien we hoe Tina en Ebra een koksopleiding volgen, hoe Sydney (Ayo Edebiri) bij verschillende restaurants inspiratie opdoet en Marcus naar Kopenhagen gaat voor een stage bij een sterrenrestaurant. Zelfs de irritante neef Richie (Ebon Moss-Bachrach) leren we op deze manier beter kennen en waarderen.

Kerstdiner

Het klapstuk komt in aflevering zes, een extra lange terugblik op een kerstdiner van vijf jaar geleden, toen Mikey nog leefde. De hele familie komt bij elkaar in het huis van moeder Donna Berzatto. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit bereikt de hectiek in de keuken een hoogtepunt. Met gastrollen van Jamie Lee Curtis, Bob Odenkirk, Sarah Paulson en anderen is dit misschien wel het tv-hoogtepunt van het jaar. Laat die Emmy's maar komen!

Disney+

Het tweede seizoen van The Bear staat nu in zijn geheel op Disney+. Daar kun je ook het eerste seizoen inhalen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.