Home > Artikel

De eerste beelden van The Bear seizoen 3

Article header image

Een van de meest bewierookte series van de afgelopen jaren, The Bear, staat op het punt van beginnen met het derde seizoen. En we kunnen nu alvast kijken hoe dat eruit ziet.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het derde seizoen gaat het nieuwe restaurant van chefkok Carmen (Jeremy Allen White) en co open. De smoezelige broodjestent werd vorig seizoen omgebouwd tot een sjiek restaurant met fine dining en dat is even wennen. 

Restaurant The Bear

In de teaser is dan ook te zien dat de opening van The Bear allesbehalve op rolletjes verloopt. Het bedienende personeel is niet gewend om te werken in een restaurant op niveau en in de keuken gaat ook van alles mis. 

Seizoen 4

De eerste twee seizoenen van The Bear waren zo succesvol dat nu al bekend is dat na dit derde seizoen ook nog een vierde reeks komt. Dat wordt nu opgenomen. 

The Bear 3 is vanaf 28 juni te zien op Disney+.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.