Home > Kijktip

Slow Horses

Niet alle spionnen zijn raspaardjes à la James Bond

Article header image
  • Apple TV+ logo

Jackson Lamb is de baas van de MI5-afdeling Slough, een plek waar agenten terechtkomen die geblunderd hebben. Hij geeft zijn agenten opzettelijk nutteloze rotklusjes in de hoop dat ze ontslag nemen. Maar als het land wordt opgeschrikt door een ontvoeringszaak, komen de 'slow horses' van Slough House een complot op het spoor.

Voor fans van spionageverhalen met een ruw en groezelig randje is Slow Horses absoluut een aanrader. Een verhaal zonder flitsende auto's en high-tech wapens, maar met sterke dialogen, een fijn stel acteurs en goede cliffhangers aan het einde van de afleveringen. Oldman is meesterlijk in de rol van Lamb, een drankorgel met gaten in zijn sokken en overactieve darmen.

Slow Horses direct kijken / streamen

Slow Horses is te kijken/streamen op Apple TV+ logoApple TV+. Slow Horses is een serie binnen de genres Drama en Thriller. met in de hoofdrol o.a. Gary Oldman, Kristin Scott Thomas en Jack Lowden. De serie duurt 53 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.2. Direct Slow Horses kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Volgt een afdeling van MI5 waar geheim agenten werken die fouten hebben gemaakt die eigenlijk het einde van hun carrière hebben betekent. Onder leiding van hun briljante maar opvliegende leider, de beruchte Jackson Lamb.

Genre

Drama - Thriller

Lengte

±53m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 6 afleveringen 2022
2 6 afleveringen 2022
3 6 afleveringen 2023
4 6 afleveringen 2024

Regisseur

Adam Randall, Saul Metzstein, Jeremy Lovering, James Hawes

Cast

Gary Oldman, Kristin Scott Thomas, Jack Lowden, Christopher Chung, Jonathan Pryce, Olivia Cooke, Freddie Fox, Sophie Okonedo, Katherine Waterston, Sope Dirisu, en meer...