Home > Artikel

Er komt ook een vijfde seizoen van de leuke serie Slow Horses

Article header image

Het vierde seizoen van Slow Horses staat nog niet eens op Apple TV+ of het vijfde is al aangekondigd. En daarmee is de reeks over onhandige spionnen een van de meest succesvolle van de streamingdienst.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Het derde seizoen van Slow Horses is net ten einde gekomen en het vierde is later dit jaar al te zien. De reeksen volgen elkaar zo snel op omdat ze achter elkaar zijn gefilmd. Alleen maar leuk voord de vele fans van Slow Horses. 

London Rules

Het vijfde seizoen is gebaseerd op het vijfde boek van Mick Herron dat London Rules heet. Daarin vindt iedereen het verdacht wanneer de tech nerd Roddy Ho ineens een lekker wijf aan de haak heeft geslagen. Maar het Slow Horses-team heeft niet lang de tijd om zich daar zorgen over te maken omdat er steeds meer bizarre zaken gebeuren in de stad. En natuurlijk moeten de uitgerangeerde die zaak weer tot een goed einde brengen. 

Gary Oldman

Natuurlijk zal Gary Oldman weer te zien zijn als Jackson Lamb, de baas van het ongeregelde zooitje. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.