Home > Artikel

Slow Horses krijgt ook een zesde seizoen, en Apple laat je gratis proeven

Article header image

Fans die net bekomen zijn van de finale van het vierde seizoen van Slow Horses weten al dat er een seizoen 5 op komst is. Wat wel nieuws is: Apple TV+ geeft de serie ook een zesde seizoen! En om je over de streep te trekken heeft de streamingdienst een cadeautje voor je.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Apple TV+ heeft een rotsvast vertrouwen in Slow Horses, de misdaad-spionageserie naar de boeken van Mick Herron. Deze week was de laatste aflevering van het vierde seizoen te zien, en daarna maakte de streamingdienst direct bekend dat Slow Horses niet alleen een vijfde, maar ook een zesde seizoen zal krijgen.

Slow Horses

De spannende serie draait om de MI5-agenten van Slough House, het afvoerputje van de Britse binnenlandse veiligheidsdienst waar agenten die een blunder hebben begaan worden gedumpt. Aan het hoofd staat de ervaren spion Jackson Lamb, een geweldige rol van Gary Oldman op zijn groezeligst. In andere rollen zie je bekende namen als Jonathan Pryce, Kristin Scott Thomas en Jack Lowden. 

Gratis op YouTube

Apple geeft zelden iets gratis, maar blijkbaar kan de streamingdienst Apple TV+ wel wat extra abonnees gebruiken. Omdat Slow Horses een van de beste redenen is om een Apple TV+ abonnement te nemen, heeft Apple de eerste aflevering van het eerste seizoen nu op YouTube gezet, waar hij gratis voor de hele wereld te zien is. je kijkt hem hieronder.

Apple TV+

Wil je na die aflevering verder kijken, dan kun je een abonnement nemen op Apple TV+, waar al vier  complete seizoenen van Slow Horses exclusief te zien zijn. Je hoeft niet bang te zijn om langdurig aan een abonnement vast te zitten, want Apple TV+ is maandelijks opzegbaar. En vier seizoenen van elk zes afleveringen, dat is in een maandje prima te doen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.