Home > Kijktip

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Deze epische fantasyserie is verplichte kost voor de Tolkien-fans

Article header image
  • Prime Video logo

Met jaren van voorbereiding en een duizelingwekkend budget presenteerde Amazon deze prequel van de films naar de boeken van J.R.R. Tolkien. Het verhaal is episch en visueel overdonderend, maar moet tijdens het eerste seizoen nog wel op gang komen. Dat de Tolkien-fans de serie niet massaal afbrandden, is een overwinning.

Duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in The Hobbit is de duistere Morgoth verslagen, maar vindt de elf Galadriël (Morfydd Clark) sporen van diens dienaar Sauron. Ze besluit naar hem op zoek te gaan. Ondertussen vinden twee harfoots een vreemde man in een meteoorkrater. Is hij een teken van naderend onheil?

The Lord of the Rings: The Rings of Power direct kijken / streamen

The Lord of the Rings: The Rings of Power is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Lord of the Rings: The Rings of Power is een serie binnen de genres Actie, Avontuur, Drama en Fantasy. met in de hoofdrol o.a. Tyroe Muhafidin, Trystan Gravelle en Sophia Nomvete. De serie duurt 1 uur 05 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.9. Direct The Lord of the Rings: The Rings of Power kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Duizenden jaren vóór de gebeurtenissen van 'The Hobbit' en 'The Lord of the Rings'. Een cast van zowel bekende als nieuwe personages confronteert de lang gevreesde heropleving van het kwaad in Midden-aarde.

Genre

Actie - Avontuur - Drama - Fantasy

Lengte

±1u 05m

Releasejaar

2022

Seizoenen

1 8 afleveringen 2022
2 8 afleveringen 2024

Regisseur

Charlotte Brändström, J. A. Bayona

Cast

Tyroe Muhafidin, Trystan Gravelle, Sophia Nomvete, Charles Edwards, Charlie Vickers, Daniel Weyman, Ema Horvath, Geoff Morrell, Ismael Cruz Córdova, Owain Arthur, en meer...