Home > Artikel

Vette trailer voor The Rings of Power: aftellen naar tweede seizoen

Article header image

Met een indrukwekkende trailer is het aftellen naar het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power begonnen. Terwijl de macht van Sauron groeit proberen elfen, dwergen en mensen zijn kwade krachten tegen te houden. Op 29 augustus gaat seizoen 2 van start op Prime Video.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De nieuwe trailer van het tweede seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power laat al een beetje zien wat de kijker te wachten staat. Er worden ringen gesmeed, er is zwaardgekletter, elfen en dwergen spreken strijdlustige taal en we zien beelden van orks en -voor het eerst in de serie - ents. Het eerste seizoen van The Rings of Power werd door meer dan honderd miljoen mensen bekeken. 

The Rings of Power

Hoe de terugkeer van Sauron de volkeren van Midden-aarde in rep en roep brengt zie je vanaf 29 augustus, als de eerste drie afleveringen op Prime Video verschijnen. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering van het achtdelige seizoen.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.