Home > Artikel

Deze week nieuw op Netflix, Videoland, Disney+ en Prime Video (26 augustus t/m 1 september 2024)

Article header image

De grootste titel deze week is zonder twijfel seizoen 2 van The Lord of the Rings: The Rings of Power. Maar je kan ook kijken naar een nieuwe aflevering van Only Murders in the Building of naar Valerio en Monica in Power Couple.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Dinsdag 27 augustus 

Only Murders in the Building seizoen 4 op Disney+

Mabel Mora (Selena Gomez), Oliver Putnam (Martin Short) en Charles Haden-Savage (Steve Martin) krijgen de kans krijgen om naar Hollywood te komen om een speelfilm van hun true crime podcast te maken. Gastrollen zijn er voor Meryl Streep, die vorig seizoen ook van de partij was, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis en Melissa McCarthy.

Dinsdag 27 augustus

Adam Sandler: Love You op Netflix

Zes jaar na zijn laatste comedyspecial op Netflix - 100% Fresh - klimt Adam Sandler terug op het podium. De nieuwe show Love You is een chaotische mix van gappen en live muziek. Regisseur van de special is Josh Safdie, die eerder de bejubelde Netflix-film Uncut Gems regisseerde met Sandler in he hoofdrol.

Dinsdag 27 augustus

Untold: Sign Stealer op Netflix

Documentaire over Connor Stalions, een werknemer van de Wolverines, een college football-team uit Michigan, die in een schandaal terechtkwam toen bleek dat hij zogenaamde 'signs' (tekens in de vorm van plaatjes die vertellen hoe de spelers moeten spelen) had afgekeken bij andere teams.

Woensdag 28 augustus 

Worst Ex Ever op Netflix

Bloed, geweld, stalken, het komt allemaal naar voren in de vier verhalen die de serie laat zien. Volgens de makers is de serie gemaakt rondom het universele gevoel van je afvragen hoe goed je je partner nu echt kent. 'En dat levert schokkende verhalen over verraad, geweld en bedrog op'.

Woensdag 28 augustus

Principes Salvajes op Netflix

Een groep rijke tieners begaat misdaden die steeds ernstiger worden. Maar het zijn de meest kwetsbare mensen die daaronder lijden.  

Donderdag 29 augustus 

Power Couple op Videoland

In Power Couple zetten deelnemers die je kunt kennen uit de wereld van de reality geld in op de prestaties van hun eigen partner. Wie deze partner het beste kent kan dus flink verdienen. Daarnaast is het zaak om vrienden te blijven met de andere koppels, want de groep beslist wie er mag blijven en wie er naar huis moet. Valerio Zeno en Monica Geuze presenteren de show. 

Donderdag 29 augustus 

The Lord of the Rings: The Rings of Power seizoen 2 op Prime Video

Terwijl de macht van Sauron groeit proberen elfen, dwergen en mensen zijn kwade krachten tegen te houden. Er worden ringen gesmeed, er is zwaardgekletter, elfen en dwergen spreken strijdlustige taal en we zien beelden van orks en -voor het eerst in de serie - Ents.

Donderdag 29 augustus

En Place seizoen 2 op Netflix

Stéphane Blé was in deze politieke satire een leraar maar werd door een speling van het lot president. In zijn nieuwe functie krijgt hij te maken met doodsbedreigingen, demonstraties tegen zijn regering, beschamende diplomatieke fouten en intern verraad. 

Donderdag 29 augustus

Chastity High op Netflix

De eerste Yong Adult-serie uit Japan is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over een school die wordt aangeklaagd door een leerling nadat de institutie relaties tussen leerlingen had verboden. 

Donderdag 29 augustus

KAOS op Netflix

Als de machtige Zeus (Jeff Goldblum) in deze serie een rimpel in zijn voorhoofd ontdekt, begint hij te geloven dat hij misschien niet het eeuwige leven heeft. Het idee dat anderen op zijn positie azen maakt hem paranoïde en nog wreder dan anders. En dan zijn er ook nog drie mensen die zich tegen hem keren.

Donderdag 29 augustus

IC 814: The Kandahar Hijack op Netflix

Zesdelige dramaserie over de kaping van vlucht IC 814 van Kathmandu in Nepal naar New Dehli in India door vijf gemaskerde mannen. De kaping zou uitmonden in een gijzeling van zeven dagen met verschillende doden tot gevolg. Het motief voor de kaping was de vrijlating van moslimterroristen die gevangen zaten in India. 

Vrijdag 30 augustus

A-List to Playlist op Netflix

Relityserie over de Zuid-Koreaanse acteur actor Cho Jung-seok die een nieuwe carrière als zanger begint.

Vrijdag 30 augustus

Respira op Netflix

Spaanse ziekenhuisserie waarin het ziekenhuis waarin artsen Biel, Jessica, Pilar en hun collega's werken slachtoffer dreigt te worden van ingrijpende bezuinigingen. Staken is een optie, maar voor de artsen is dat een behoorlijke drempel. De gevolgen zijn namelijk moeilijk te overzien. De boel komt op scherp te staan als zich een nieuwe patiënt meldt: de invloedrijke lokale bestuurder Patricia Segura, die lijdt aan borstkanker.

Vrijdag 30 augustus

The Deliverance op Netflix

In 2011 verhuisden Latoya Ammons, haar moeder en haar drie kinderen naar een huurhuis in het plaatsje Gary in Indiana. Een paar dagen later kreeg de familie te maken met onverklaarbare zaken die vrij snel volledig uit de hand liepen. In de horrorfilm The Deliverance op Netflix wordt het hele verhaal uit de doeken gedaan. 

Vrijdag 30 augustus

Land of Bad op Netflix

Liam Hemsworth speelt in deze actiethriller de wat onervaren Special Forces militair Kinney die er na een mislukte geheime operatie op de Filipijnen alleen voor komt te staan nadat de rest van zijn team gesneuveld is of gevangengenomen. Kinney heeft hulp nodig en die krijgt ie van dronepiloot Reaper (Russell Crowe) die hem vanuit Las Vegas in veiligheid probeert te krijgen. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.