Home > Kijktip

Only Murders in the Building

Magisch moordmysterie om op te vreten

Article header image
  • Disney+ logo

Zeventigers Martin Short en Steve Martin en twintiger Selena Gomez zijn een rare combinatie, maar eentje die wonderwel werkt in deze comedyserie over een moord en een podcast. De drie hoofdrolspelers hebben er duidelijk plezier in en dat werkt aanstekelijk. En dan bulkt de serie ook nog van de leuke gastrollen van o.a. Shirley MacLaine, Sting en Paul Rudd.

Er wordt een moord gepleegd in het luxueuze New Yorkse appartementencomplex waar Charles Haden-Savage (Martin), Oliver Putnam (Short) en Mabel Mora (Selena Gomez) wonen. De drie blijken allen enorm fan te zijn van true crime-podcasts en besluiten er zelf eentje te beginnen. Maar ze raken al snel tot over hun oren betrokken bij het misdrijf en de dader probeert de moord zelfs in hun schoenen te schuiven.

Only Murders in the Building direct kijken / streamen

Only Murders in the Building is te kijken/streamen op Disney+ logoDisney+. Only Murders in the Building is een serie binnen de genres Drama, Komedie en Misdaad. met in de hoofdrol o.a. Steve Martin, Selena Gomez en Martin Short. De serie duurt 35 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.1. Direct Only Murders in the Building kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Drie vreemden die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen, raken er na de moord op een buurman zelf in verwikkeld

Genre

Drama - Komedie - Misdaad

Lengte

±35m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 10 afleveringen 2021
2 10 afleveringen 2022
3 10 afleveringen 2023
4 10 afleveringen 2024

Regisseur

John Hoffman, Jamie Babbit, Gillian Robespierre, Don Scardino, Cherien Dabis

Cast

Steve Martin, Selena Gomez, Martin Short, Evyn George, Michael Cyril Creighton, Cara Delevingne, Vanessa Aspillaga, Aaron Dominguez