Home > Artikel

Only Murders in the Building seizoen 4 gaat naar Hollywood (met heel veel sterren)

Article header image

Het leven is minder leuk zonder Mabel Mora (Selena Gomez), Oliver Putnam (Martin Short) en Charles Haden-Savage (Steve Martin) in Only Murders in the Building dus we zijn heel blij dat seizoen 4 al in augustus van start gaat op Disney+ en dat de eerste bewegende beelden er zijn.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Op 27 augustus gaat de eerste aflevering in première waarin Mabel, Oliver en Charles de kans krijgen om naar Hollywood te komen om een speelfilm van hun true crime podcast te maken. 

Eva Longoria

De teaser belooft ook meteen een recordaantal sterren. Behalve Meryl Streep, die vorig seizoen ook van de partij was, zien we ook nog Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Melissa McCarthy en Kumail Najiani.  

Drie moorden

In de eerste twee seizoenen losten de drie achtereenvolgens de moorden op Tim Kono en Bunny op en in deel drie onderzochten ze de dood van acteur Ben Glenroy (Paul Rudd).

Nieuw seizoen

Natuurlijk wordt ook in seizoen 4 weer iemand jammerlijk slachtoffer van een snode moordenaar. Werk aan de winkel dus voor de drie helden. 

Only Murders in the Building staat vanaf 27 augustus op Disney+.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.