Home > Artikel

Er komen nog meer Murders in the Building aan!

Article header image

Het derde seizoen van de Disney+-serie Only Murders in the Building eindigde met een joekel van een cliffhanger dus een nieuwe reeks kon bijna niet uitblijven en gelukkig gaat die er ook komen.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In de laatste aflevering van het derde seizoen kwamen we eindelijk te weten wie de diva-filmster Ben Glenroy (Paul Rudd) had vermoord, maar daarna was de komische detectiveserie nog niet klaar. In de laatste scène gaf Oliver (Martin Short) een feestje. Eind goed al goed, zou je denken. Maar de makers van Only Murders in the Building hadden nog een laatste verrassing voor de kijkers. 

Nieuwe moord

Pas op spoilers!
De stunt double van Charles (Steve Martin), Sazz Pataki (Jane Lynch), ging het huis van Charles binnen om een goed fles wijn te halen en werd prompt door het raam doodgeschoten. Een kogel die overduidelijk voor Charles was bedoeld. En zo ligt de volgende moordzaak al weer klaar voor Oliver, Charles en Mabel (Selena Gomez) en hun podcast. Want wie heeft het op Charles voorzien? 

Moordzuchtige ex

Sazz had een relatie met de moordzuchtige ex van Charles, Jan Bellows. Zou zij erachter zitten? We moeten tot het vierde seizoen wachten op antwoorden. En dat zal nog wel een jaar duren. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.