Home > Kijktip

Emily in Paris

Een luchtig croissantje waar je van blijft eten

Article header image
  • Netflix logo

Luchtig, romantisch en clichématig. Je weet vanaf seconde één precies hoe Emily in Paris gaat aflopen, maar toch blijf je ademloos wegzwijmelen bij deze zoetsappige serie. Emily in Paris is een verrukkelijk tussendoortje waar je stiekem niet mee kunt stoppen als je eenmaal begonnen bent. Zoals een croissantje eigenlijk.

Als Emily Cooper door een toevallige situatie (haar bazin blijkt onverwachts zwanger te zijn) zonder énige voorbereiding Chicago dient in te wisselen voor Parijs, twijfelt ze geen seconde. Maar eenmaal daar aangekomen blijkt de stad der liefde helemaal niet zo romantisch te zijn. Haar Franse collega's willen niet veel van haar weten en haar vriend dumpt haar. Gelukkig heeft ze wel een wild aantrekkelijke buurman.

Emily in Paris direct kijken / streamen

Emily in Paris is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Emily in Paris is een serie binnen de genres Drama, Komedie en Romantiek. met in de hoofdrol o.a. Ashley Park, Camille Razat en Lily Collins. De serie duurt 29 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 6.8. Direct Emily in Paris kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Emily Cooper uit Chicago vindt haar droombaan in Parijs bij een marketingfirma vanwege haar Amerikaanse visie. Ze begint een nieuw avontuur, waarbij ze werk, vrienden en de liefde probeert te combineren.

Genre

Drama - Komedie - Romantiek

Lengte

±29m

Releasejaar

2020

Seizoenen

1 10 afleveringen 2020
2 10 afleveringen 2021
3 10 afleveringen 2022
4 10 afleveringen 2024

Regisseur

Andrew Fleming

Cast

Ashley Park, Camille Razat, Lily Collins, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery, Victor Meutelet, Romain Barreau, Roe Hartrampf, en meer...