Home > Artikel

Het is officieel: Emily in Paris krijgt een vijfde seizoen

Article header image

De tweede helft van het vierde seizoen staat nog maar net op Netflix, maar de fans van Emily in Paris kunnen zich nu al verheugen op seizoen 5. Met een speciale video onthult hoofdrolspeler Lily Collins dat Emily's avontuur verder gaat.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Op een dakterras in Rome geniet Emily van een espresso. Met de woorden "There is no place like Rome" onthult ze een '5' op de bodem van haar kopje. Er komt dus een vijfde seizoen aan, maar betekent dit dat Emily permanent is neergestreken in Italië? Emilys knipoog verraadt niet veel...

Emily in Rome?

Darren Star, de bedenker van Emily in Paris, laat weten dat er geen plannen zijn om de serie te veranderen in Emily in Rome. "Soms werkt Emily in Rome. Ik denk niet dat het een permanente verhuizing is. We gaan niet weg uit Parijs."

Seizoen 5

De recensies voor het vierde seizoen van Emily in Paris waren niet heel jubelend, maar de fans blijven massaal smullen van de serie. Begrijpelijk dus dat Netflix er opnieuw een seizoen aan vastknoopt. Wanneer de nieuwe avonturen van Emily op Netflix te zien zijn is nog niet bekend, maar de zomer of herfst van 2025 lijkt ons een goede gok.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.