Home > Kijktip

Cobra Kai

Net zo leuk als The Karate Kid

Article header image
  • Netflix logo

The Karate Kid was in 1984 een enorme bioscoophit. Er volgende nog enkele films, eerst met dezelfde en daarna met andere hoofdrolspelers tot het hele concept danig was uitgemolken. Tot in 2018 ineens een vervolg kwam in de vorm van Cobra Kai op YouTube. Met de oude acteurs! De online serie trok zoveel kijkers dat Netflix ook brood zag in het oude merk en de serie uiteindelijk zes seizoenen gaf. De combinatie van oude, vertrouwde acteurs die zichzelf niet al te serieus nemen met een nieuwe jonge garde, bleek puur goud. Jeugdsentiment!

De aan lager wal geraakte Johnny Lawrence (William Zabka) opent de oude Cobra Kai-dojo om zijn leven weer op de rit te krijgen. Maar zijn oude aartsvijand Daniel LaRusso (Ralph Macchio), inmiddels een succesvolle zakenman, probeert daar een stokje voor te steken.

Cobra Kai direct kijken / streamen

Cobra Kai is te kijken/streamen op Netflix logoNetflix. Cobra Kai is een serie binnen de genres Actie, Komedie en Drama. met in de hoofdrol o.a. William Zabka, Xolo Maridueña en Ralph Macchio. De serie duurt 28 minuten per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.5. Direct Cobra Kai kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Tientallen jaren na hun gevecht in het All Valley Karate Tournament in 1984, worden Daniel LaRusso en Johnny Lawrence van middelbare leeftijd weer rivalen in de vechtsport.

Genre

Actie - Komedie - Drama

Lengte

±28m

Releasejaar

2018

Seizoenen

1 10 afleveringen 2018
2 10 afleveringen 2019
3 10 afleveringen 2021
4 10 afleveringen 2021
5 10 afleveringen 2022
6 10 afleveringen 2024

Regisseur

Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg, Joel Novoa

Cast

William Zabka, Xolo Maridueña, Ralph Macchio, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Martin Kove, Vanessa Rubio, Gianni Decenzo, Jacob Bertrand, en meer...