Home > Artikel

Trailer en foto's: mega-slotseizoen van Cobra Kai onderweg naar Netflix

Article header image

Dertig jaar na de allereerste Karate Kid-film begint het laatste seizoen van Cobra Kai. Netflix presenteert het slotseizoen in drie delen en geeft alvast een voorproefje van het eerste hoofdstuk, dat je later deze maand kunt zien.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Cobra Kai speelt in hetzelfde universum als de Karate Kid-films, die in de jaren 80 gigantisch populair waren. De serie begon weinig succesvol als een 'YouTube original', maar nadat Netflix hem overnam werd het een grote hit. Karate Kid-fans genieten van deze nieuwe hoofdstukken uit hun geliefde 'Miyagiverse', vol bekende gezichten uit de oorspronkelijke filmreeks.

Cobra Kai

Met het zesde seizoen valt het doek voor Cobra Kai, maar Netflix neemt wel op een waardige manier afscheid. Het slotseizoen krijgt drie hoofdstukken, waarvan het eerste op 18 juli van start gaat. Het tweede hoofdstuk volgt op 28 november en het allerlaatste staartje verschijnt in 2025 op de streamingdienst.

Sekai Taikai

Nadat karateschool Cobra Kai in het vorige seizoen het onderspit moest delven, staat er dit keer een groot evenement op het programma. De Sekai Taikai is het wereldkampioenschap karate, en de studenten moeten besluiten of ze zullen deelnemen en zo ja op welke manier. 

Trailer

Voordat op 18 juli de eerste afleveringen van seizoen zes op Netflix verschijnen geeft deze trailer alvast een idee van wat er gaat gebeuren. Daniel LaRusso en Johnny Lawrence (Ralph Macchio en William Zabka) proberen het beste uit hun studenten naar boven te halen, maar ook de boosaardige John Kreese (Martin Kove) heeft zijn zinnen gezet op de overwinning.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.