Home > Artikel

Cobra Kai neemt afscheid met een XXL-seizoen op Netflix

Article header image

Het zesde seizoen van Cobra Kai krijgt vijftien afleveringen, die Netflix in drie gangen serveert. De serie neemt op een epische manier afscheid.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Seizoen zes van Cobra Kai wordt tevens het laatste, maar zo te zien ook het vetste. De spin-off van de Karate Kid-films kondigt het seizoen aan met een korte video die door Netflix op het internet werd geslingerd.

Cobra Kai

In het laatste seizoen moeten de leraren en studenten van de karateschool beslissen of ze zullen deelnemen aan de Sekai Taikai, het wereldkampioenschap karate. Alle bekende gezichten zijn weer van de partij en waarschijnlijk hebben de makers nog wel een paar verrassende personages voor je in petto.

Drie gangen

De eerste vijf afleveringen van seizoen zes staan op 18 juli op Netflix. Daarna moet je een hele poos wachten, want pas op 28 november volgt een tweede lading van vijf episodes. De allerlaatste vijf Cobra Kai-afleveringen verschijnen pas in 2025.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.