Home > Kijktip

The Boys

Hilarisch, gewelddadig en o zo ranzig

Article header image
  • Prime Video logo

The Boys gooide in één indrukwekkende klap het beeld van superhelden, dat we al jaren omarmen, aan gruzelementen. Dat deed het met ongelooflijk veel plezier, minstens net zo veel geweld en ranzige scènes die je - eenmaal gezien - nooit meer van je netvlies krijgt. En onder die laag van humor en geweld zit nog wat diepgang ook. Iets met politiek, macht en het gevaar van heldendom.

In het New York van The Boys worden de superhelden aanbeden. Alleen zijn deze 'supes' helemaal niet zo heldhaftig. Het zijn geldbeluste, narcistische, arrogante, gewelddadige rotzakken. Het grote publiek heeft geen idee, maar gelukkig weten voormalig tv-verkoper Hughie, William "Billy" Butcher en nog wat medestanders wel beter. Zij binden de strijd aan met de naarlingen en dan speciaal met überklootzak Homelander.

The Boys direct kijken / streamen

The Boys is te kijken/streamen op Prime Video logoPrime Video. The Boys is een serie binnen de genres Actie, Misdaad, Drama en Superhelden. met in de hoofdrol o.a. Karl Urban, Laz Alonso en Erin Moriarty. De serie duurt 1 uur per aflevering en krijgt op IMDb een cijfer van 8.7. Direct The Boys kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een groep burgerwachten neemt het op tegen corrupte superhelden die hun superkrachten misbruiken.

Genre

Actie - Misdaad - Drama - Superhelden

Lengte

±1u

Releasejaar

2019

Seizoenen

1 8 afleveringen 2019
2 8 afleveringen 2020
3 8 afleveringen 2022
4 8 afleveringen 2024

Regisseur

Philip Sgriccia, Philip Sgriccia, Dan Trachtenberg

Cast

Karl Urban, Laz Alonso, Erin Moriarty, Nathan Mitchell, Dominique McElligott, Jack Quaid, Chace Crawford, Antony Starr, Jessie T. Usher, Karen Fukuhara, en meer...