Home > Artikel

Trailer: het gaat weer hard tegen hard in het nieuwe seizoen van The Boys

Article header image

Met een heerlijk gewelddadige trailer maakt Prime Video ons alvast lekker voor seizoen vier van The Boys, de succesvolle superheldenserie van de streamingdienst.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het nieuwe seizoen van The Boys staat de wereld op de rand van de afgrond. Homelander gebruikt Victoria Neuman als marionet in de strijd om het presidentschap. Met het schrikbeeld van deze psychopaat in het Witte Huis moeten The Boys alles op alles zetten om hem een halt toe te roepen. Helaas heeft Billy Butcher nog maar enkele maanden te leven.

The Boys

Naast alle bekende gezichten uit de vorige seizoenen verschijnt ook Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) in de trailer als een mysterieus personage. Verder maken de nieuwe superhelden Firecracker en Sister Sage (Valorie Curry en Susan Heyward) hun opwachting in dit seizoen.

Seizoen 4

Het vierde seizoen van The Boys gaat op 13 juni van start en is exclusief te zien op Prime Video.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.