Home > Artikel

Seizoen 4 van The Boys is nu te zien; vijfde seizoen wordt het laatste

Article header image

The Boys are back: de populaire superheldenserie van Prime Video begint aan zijn vierde seizoen. Tegelijkertijd liet bedenker Eric Kripke weten dat er hierna nog één seizoen komt dat de serie netjes afrondt.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

In het nieuwe seizoen van The Boys gaat het weer hard tegen hard. De verdorven Homelander (Antony Starr) wil zijn macht uitbreiden en zet zijn zinnen op het Witte Huis. Hij gebruikt Victoria Neuman (Claudia Doumit) als zijn marionet. Billy Butcher (Karl Urban) probeert de maniak te stoppen, maar weet dat hij niet lang meer te leven heeft. Ook ligt hij niet zo lekker bij de rest van The Boys.

The Boys

Een nieuw personage in seizoen 4 wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, die de fans van The Walking Dead zullen herkennen als Negan. Morgan is CIA-agent Joe Kessler, een  personage dat een belangrijke rol speelt in de strip waarop The Boys is gebaseerd, maar zich in de serie dus nu pas laat zien.

Recap

Ben je na drie seizoenen van The Boys het spoor een beetje bijster? Dat is niet zo gek, want er komen heel wat personages voorbij en de gebeurtenissen volgen elkaar razendsnel op. Gelukkig maakte Prime Video onderstaande recap, die alles wat je moet weten van de eerste drie seizoenen nog eens op een rijtje zet. 

Seizoen 5

De opnames voor het laatste seizoen beginnen in november, wat kan betekenen dat de afleveringen in de tweede helft van 2025 op Prime Video verschijnen. Na seizoen vijf valt het doek voor The Boys, maar bedenker Eric Kripke zou graag zien dat de spin-off Gen V gewoon doorgaat. Verder zit er nog een Mexicaanse spin-off in de planning en - zo liet de bedenker doorschemeren - misschien nog wel meer.

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.