Home > Kijktip

Clarkson's farm

Jeremy Clarkson wordt boer en dat is een belevenis van jewelste

Article header image
  • Prime Video logo
  • KIJK logo

Is Clarkson’s Farm leuk?, vraag je je misschien af. Het antwoord is ja! Clarkson’s Farm is ontzettend leuk. En leerzaam bovendien. En ook nog verslavend. En zo blijkt Jeremy Clarkson veel meer te kunnen dan rondrijden in snelle auto’s. Gelukkig volgde er na dat eerste, briljante seizoen nog meer boerenreality met de Brit.

De oud-presentator van Top Gear probeert oprecht boer te worden maar dat blijkt lastiger dan hij dacht. Godsamme, wat maakt de Brit er soms een potje van. Juist die miskleunen maken Clarkson’s Farm hilarisch. Dat geldt ook voor de lokale helden die hem helpen om de schade beperkt te houden, zoals de jonge boer Kaleb die de grote Clarkson regelmatig stijf scheldt en Gerald, die voornamelijk verhalen vertelt die niemand verstaat.

Clarkson's farm direct kijken / streamen

Clarkson's farm is te kijken/streamen op (o.a.) Prime Video logoPrime Video en KIJK logoKIJK. Clarkson's farm is een serie binnen de genres Komedie en Reality. met in de hoofdrol o.a. Kaleb Cooper, Jeremy Clarkson en Charlie Ireland. De serie duurt 53 minuten en krijgt op IMDb een cijfer van 9.0. Direct Clarkson's farm kijken? Bekijk deze kijktip in de Binge app om direct naar de juiste streamingdiensten te gaan of sla hem op in je kijklijst en bewaar hem voor later.

Binge App Logo

Wat is binge?

Binge helpt je kiezen

Waarom je de binge app wilt

Download on the App Store Get it on Google Play

Over deze serie

Een intens, moeizaam jaar in het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië, Jeremy Clarkson. Jeremy en zijn landbouwpartners worstelen met de weersomstandigheden, ongehoorzaam vee, nauwelijks groeiend gewas en een pandemie.

Genre

Komedie - Reality

Lengte

53m

Releasejaar

2021

Seizoenen

1 8 afleveringen 2021
2 8 afleveringen 2023
3 8 afleveringen 2024

Regisseur

Gavin Whitehead, Will Yapp, Kit Lynch-Robinson, Kit Lynch Robinson

Cast

Kaleb Cooper, Jeremy Clarkson, Charlie Ireland, Lisa Hogan