Home > Artikel

Hoera! Er gaat een vierde seizoen van Clarkson's Farm komen

Article header image

Er komt niet alleen een derde seizoen van Clarkson's Farm op Prime Video, er volgt daarna ook nog een vierde. En gelukkig maar, want de realityserie over de boerderij van Jeremy Clarkson is geweldig.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

Clarkson's Farm is de best bekeken Engelse original op Prime Video dus een vervolg lag voor de hand. Tot de presentator van The Grand Tour zich vergaloppeerde met een nare krantencolumn over Meghan Markle. Een derde seizoen was al in de maak en Prime Video maakte bekend dat ze niet met Clarkson door wilden na dat derde seizoen. 

Seizoen 4

Maar de streamingdienst kiest nu toch eieren voor haar geld door het vierde seizoen aan te kondigen. En gelijk hebben ze, die column is allang weer vergeten. 

Kaleb en Charlie

Bovendien willen we zoveel mogelijk Clarkson's Farm als we maar kunnen krijgen. De avonturen van de Brit en zijn helpers Kaleb, Charlie en de rest op de prachtige boerderij in de Cotwolds zijn zo grappig en leerzaam dat deze realityshow wel 20 seizoenen door kan. 

Van het derde seizoen is nog geen releasedatum bekend, hopelijk wordt dat begin 2024. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.