Home > Artikel

Het derde seizoen van het geweldige Clarkson's Farm heeft een releasedatum

Article header image

De avonturen van Jeremy Clarkson op zijn boerderij in de Britse Cotswolds gaan op 3 mei door op Prime Video. En wij kunnen alvast niet wachten.

Binge App Logo
De beste film en serie-tips en al het laatste nieuws daarover op 1 plek? Download de gratis Binge. app en laat je verrassen door je eigen smaak.

De 63-jarige Clarkson, zijn onmisbare hulp Kaleb Cooper, de onverwoestbaar optimistische adviseur Charlie Ireland, de immer onverstaanbare Gerald Cooper en Jeremy's vriendin Lisa keren allemaal terug in Clarkson's Farm

Biggen

Nadat Clarkson in het vorige seizoen een aantal koeien verwelkomde op de boerderij en honing probeerde te maken met behulp van een zwerm bijen, introduceert hij dit seizoen een heel stel biggen.

Extreme hitte

Maar natuurlijk gaat ook dit keer lang niet alles van een leien dakje. De oogst mislukt door de extreme hitte, door de inflatie vliegen de prijzen van zaden de hoogte in, de droom van een restaurant vervliegt en het dreigt ook slecht af te lopen met de winkel.  

Geld verdienen

Jeremy moet daarom nieuwe creatieve oplossingen vinden om geld te verdienen en daarvoor wil hij gebruik maken van heel veel land dat nog niet gebruikt wordt. Hoe dat afloopt kunnen we vanaf 3 mei zien op Prime Video. 

Gek op films en series? Download de Binge-app en weet precies wat je nu wil streamen. Want Binge heeft de beste kijktips van alle streamingdiensten bij elkaar.